Diensten

Accountancy

Het is belangrijk dat u kunt beschikken over actuele cijfers, en wij helpen u daar graag bij.

Jaarrekening

Wij verzorgen de jaarrekening voor u en verstrekken daarbij een samenstellingsverklaring van de accountant. De kwaliteit van deze jaarrekening wordt gewaarborgd door onze expertise en wordt periodiek getoetst door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Onze expertise waarborgen wij middels een jarenlange ervaring in het MKB, en door middel van periodieke opleiding en training. De jaarrekening bespreken wij uiteraard met u. Wij optimaliseren de balansposten, en daar waar mogelijk voorzien wij u van rendement verhogende adviezen. Want onze missie is dat u tevreden bent over onze dienstverlening, dat de jaarrekening u duidelijk is, en dat wij voor u een optimaal resultaat kunnen realiseren.

 

De basis is uw administratie

Wij vinden het belangrijk dat u weet hoe uw bedrijf er op dit moment voor staat. Actuele cijfers zijn hiervoor de basis. Samen met u zorgen wij ervoor dat u uw eigen administratie op orde kunt houden, en dat de aangiften omzetbelasting tijdig en juist worden ingediend. Maar we kunnen u die zorg uiteraard ook volledig uit handen nemen. Wij maken gebruik van Afas, maar zijn ook bekend met Exact, Snelstart, Multivers, Moneybird, E-Boekhouden, Microstar, en Grote Beer. Boekhoudprogramma’s waar onze cliënten mee werken, en die het mogelijk maken om zelf op elk moment de administratie snel en efficiënt af te handelen.

 

Managementinformatie

Wij streven naar een optimaal resultaat. We maken inzichtelijk waar uw bedrijf staat, en zorgen ervoor dat u voldoet aan mogelijke wettelijke verplichtingen.

Heldere rapportages en prognoses zijn belangrijk om beslissingen voor de ontwikkeling van uw onderneming te kunnen nemen. Onze rapportages geven u inzicht in uw huidige en uw toekomstige financiële situatie. Zodoende kunt u inspelen op eventuele financiële behoeften of tegenvallers, en voorkomen wij voor u onverwachte verrassingen.

Wij verrichten voor u de volgende diensten

  • Samenstellen van de jaarrekening
  • Inrichten en verzorgen van de financiële administratie
  • Het verzorgen van periodieke rapportages en managementinformatie
  • Ondersteuning bij prognoses en liquiditeitsplanning
  • Het verzorgen en ondersteunen bij financieringsaanvragen
  • Opstellen van een bedrijfsplan
  • Begeleiden van startende ondernemers
Contact

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met

077 - 476 2036 info@evidentaccountants.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×