Diensten

Salarisverwerking

Wij ontzorgen uw salarisadministratie

Salarisverwerking

Mede door de jaarlijkse wijzigingen van de complexe wet- en regelgeving kost het voeren van een goede personeelsadministratie steeds meer tijd. Wij zorgen ervoor dat uw salarisadministratie correct en vooral tijdig wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven. De salarisstroken kunnen wij digitaal of fysiek aanleveren. Indien gewenst kunnen de medewerkers met een eigen inlogcode hun loonstrook en jaaropgaaf inzien. Daarnaast kunnen wij voor u en uw werknemers een digitaal dossier inrichten waarin alle gegevens direct beschikbaar zijn, waaronder de getekende arbeidsovereenkomsten en de loonbelastingverklaring. Uiteraard verzorgen wij voor u de maandelijkse aangifte loonbelasting en adviseren wij u als er subsidiemogelijkheden zijn.

Sociaal juridisch advies

Als u personeel in dienst heeft, krijgt u te maken met complexe (CAO) wet- en regelgeving, en dient u sociaal en juridisch de zaken goed op orde te hebben. Wij helpen u met de opbouw van uw salarisgebouw, maar ook met wat u moet doen als uw werknemer ziek is, niet goed functioneert, als er een conflict is ontstaan met een werknemer, of bij meerdere aandeelhouders met het ontslag van een statutair bestuurder. Ook adviseren wij u hoe te handelen met uw personeel als u wilt stoppen met uw onderneming, of als u uw onderneming wilt verkopen. Allemaal onderwerpen waar maatwerk voor nodig en, en waar wij u graag mee van dienst zijn.

Het gemak van onze HR service

Wij informeren u graag over salarisberekeningen, de regels inzake de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), subsidieregelingen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast de bovengenoemde reguliere salarisverwerking, kunnen wij voor u volledig digitaal faciliteren het in dienst treden van een nieuwe medewerker met de nodige formaliteiten, waaronder het opstellen en ondertekenen van het arbeidscontract en de loonbelastingverklaring. Met name bij een groeiende onderneming of bij veel personele wisselingen kan deze service u veel tijd besparen. U kunt zelf, waar en wanneer u maar wilt, gegevens en informatie over uw personeel oproepen, invoeren of wijzigen. Met onze online HR service kunt u uw salaris- en personeelsadministratie snel en efficiënt digitaal afhandelen.

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met

077 - 476 2036 info@evidentaccountants.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×