Diensten

Bedrijfsadvies

Uiteindelijk gaat het erom dat alles goed is geregeld, voor uzelf en uw familie, voor uw onderneming en voor uw medewerkers.

Maatwerk: efficiënt, snel en flexibel

Wij leveren de diensten die u vraagt, maar waken er tevens voor dat u uitsluitend diensten afneemt die voor uw onderneming van belang zijn. Natuurlijk zijn wij gebonden aan de steeds maar wijzigende regelgeving, en zult u diverse formele administratieve vereisten correct en tijdig moeten afwikkelen. Maar de wijze waarop wij dit samen willen realiseren is maatwerk, waarbij u de aandacht krijgt die u verdient.

Uw financiële positie en mogelijke risico’s

Wij adviseren u over uw huidige en toekomstige financiële positie en risico’s. Hoe presteert uw onderneming? Wordt er winst gerealiseerd? Is er voldoende liquiditeit? Bent u op de hoogte van mogelijke fiscale reserves in uw jaarrekening en mogelijke sluimerende, uitgestelde belastingbetalingen? Onze periodieke rapportages geven u rust en inzicht. U krijgt een duidelijk advies. Uiteindelijk gaat het erom dat alles goed is geregeld, voor uzelf en uw familie, voor uw onderneming en voor uw medewerkers.

 

 

Wij kunnen de volgende diensten voor uw verrichten:

  • Financiële planning
  • Begeleiding bij de keuze van de juiste ondernemingsvorm
  • Begeleiding bij faillissement en doorstart van uw onderneming
  • Het verzorgen en ondersteunen bij financieringsaanvragen
  • Opstellen van een bedrijfsplan
  • Begeleiden van startende ondernemers
Contact

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met

077 - 476 2036 info@evidentaccountants.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×