Diensten

Belastingadvies

Uiteindelijk telt het resultaat voor uw onderneming en uzelf in privé: niet meer belasting betalen dan strikt noodzakelijk.

Belasting betalen: niet meer dan strikt noodzakelijk

Leuker kunnen wij het niet maken, wel eenvoudiger en wij helpen u daarbij. Ieder jaar wijzigen weer diverse fiscale wetten en regels. Hierdoor kan uw fiscale positie, zowel zakelijk als privé, wijzigen en zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en begeleiden en adviseren u bij het maken van deze keuzes. Uiteindelijk telt het resultaat voor uw onderneming en uzelf in privé: niet meer belasting betalen dan strikt noodzakelijk.

 

Keuzes maken

Wat is voor uw onderneming de juiste bedrijfsvorm? Heeft u begeleiding nodig bij een belastingcontrole? Is er voor een juiste keuze te maken vooroverleg nodig met de Belastingdienst? Zijn de opgestelde overeenkomsten fiscaal en juridisch juist? Is er een estateplanning nodig? Is uw testament nog actueel? Zijn er huwelijkse voorwaarden opgesteld en wordt het verrekenbeding toegepast? Moet u gebruik maken van de fiscale ouderdagsvoorziening (FOR) of kunt u beter gaan banksparen?

Allemaal belangrijke keuzes waar wij, indien van toepassing, tijdens het het bespreken van de jaarcijfers of tussentijdse rapportages aandacht aan besteden.

Wij kunnen de volgende diensten voor u verrichten

  • Verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
  • Verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting
  • Verzorgen van de aangifte loonbelasting
  • Verzorgen van de aangifte omzetbelasting
  • Verzorgen van de aangifte dividendbelasting
  • Verzorgen van de aangifte erfbelasting
Contact

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met

077 - 476 2036 info@evidentaccountants.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×